website maker

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een Volle Evangelie Gemeente. Een fijne plek voor jong en oud, waar de liefde van God de Vader en het offer van Jezus Christus een centrale plaats innemen. We willen mensen helpen Jezus Christus te leren kennen, omdat we geloven dat Hij de persoonlijke Verlosser is van zonde en schuld, en dat Hij de enige weg is tot God, de liefhebbende Vader.

We zijn een creatieve gemeente waar muziek, zang, dans, mime en vlaggen gebruikt wordt om de naam van God te verhogen en Hem te aanbidden. Maar ook door schilderen, bloemschikken, dichten e.d.

We hebben onze deuren open voor een ieder die op zoek is naar de echte Weg, de enige Waarheid en het ware Leven; Jezus Christus. In welke situatie je ook zit, hoe je je ook voelt, je bent altijd welkom bij God. Onze passie is om iedereen te laten zien hoe gaaf het is om ‘connected’ te zijn met God én met elkaar, als deel van het grote huisgezin van God.

Nieuwsgierig geworden naar de Hoeksteen? Wil je meer weten over God? Kom een keer langs en ervaar één van onze diensten. We kijken uit naar je komst! Elke zondagmorgen is er een dienst om 10.00 uur. Voor de kinderen is er voor diverse leeftijdsgroepen een eigen samenkomst.

Een video-impressie van een zondagmorgen in De Hoeksteen...

MOGEN WIJ ONS EVEN AAN JE VOORSTELLEN?

Wij zijn Jan Willem en Annegien van Baak, 40 jaar getrouwd, ouders van twee prachtige dochters, waarvan één getrouwd is, een schoonzoon en twee mooie kleinzonen. Sinds 1987 zijn wij lid van deze gemeente.

Op 21 januari 2001 zijn wij als voorgangersechtpaar ingezegend in deze gemeente. Wij hebben een passie voor God en voor mensen. In de Hoeksteen komen mensen meer te weten over de God van de Bijbel. Iedereen is welkom. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich geaccepteerd weet en zichzelf kan zijn. De Hoeksteen is een plaats waar visie is voor verandering, zowel bij mensen als in de maatschappij. In de Bijbel kunnen we veel leren over Gods liefde voor mensen. In De Hoeksteen zien we graag dat mensen liefde voor God en liefde voor elkaar hebben.

Zonder twijfel genieten we samen het meest in van het omgaan met mensen. We hebben een speciaal plekje in ons hart voor huwelijken en gezinnen. Naast voorbereidende gesprekken met mensen die willen gaan trouwen, hebben we een specifiek verlangen dat huwelijken en gezinnen een gezonde basis vinden in de bijbelse principes voor huwelijk en gezin. We willen heel graag de visie waar de gemeente voor staat, handen en voeten geven. Dit doen we onder andere door mensen met ideeën daarover ruimte te geven en hen te stimuleren hun gaven en talenten te gebruiken. Dat doen we niet alleen. We hebben een mooi team van oudsten en diakenen om ons heen, die ons daarbij helpen.

Door de week ben ik (Jan Willem) regelmatig in ons gebouw te vinden, omdat daar mijn werkplek is. Je kunt gerust eens binnenlopen voor een kop koffie/thee, een gesprek of nadere kennismaking. Misschien ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer komen kijken? Je bent van harte welkom. Neem ook gerust familie en vrienden mee. De samenkomst op zondagochtend begint om 10.00 uur. Wil je liever niet langskomen, maar heb je wel vragen? Je kunt ons bereiken via de  adresgegevens op de pagina adres en route of neem contact op via het contactformulier.

VPE

V.E.G. De Hoeksteen  is lid van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE)
Website...

SGL

V.E.G. De Hoeksteen te Velp is lid van de Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL)
Website...

SCHULDHULPMAATJE

V.E.G.  De Hoeksteen te Velp maakt deel uit van SchuldHulpMaatje Rheden/Rozendaal.
Website...

ANBI

V.E.G. De Hoeksteen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan de Hoeksteen zijn fiscaal aftrekbaar.