ZONDAGSDIENSTEN

Iedere zondagmorgen is er een samenkomst. Deze dienst begint om 10.00 uur en duurt meestal tot ca. 12.00 uur. Naast de preken speelt muziek en zang een belangrijke rol in de diensten.

De muziek tijdens de diensten wordt verzorgd door het aanbiddingsteam, een groep muzikanten en zangers/zangeressen met passie voor het aanbidden van God door middel van muziek. Het is de taak van het muziekteam om de gemeente voor te gaan in het naderen tot God en haar te helpen zich te richten op God.

De kinderen maken het eerste deel van de zangdienst mee, daarna gaan ze naar hun eigen bijeenkomsten. Als er belangrijke dingen gebeuren tijdens de dienst (zoals een doop), dan komen de kinderen terug uit hun eigen bijeenkomst om deze gebeurtenis ook mee te maken. 

Na de dienst is er tijd voor ontmoeting onder het genot van koffie, thee en iets lekkers.

KLIK OP DE BUTTON OM NAAR ONS YOUTUBE KANAAL TE GAAN...

KINDEREN
0-12 JAAR

Tijdens de zondage diensten zijn er voor de kinderen van diverse leeftijdsgroepen aparte samenkomsten:
- Crèche: 0-2½ jaar.
- Goede Herder: 2½ -4 jaar
- Jonas: 4-6 jaar
- Ark: gr. 3, 4 en 5
- Regenboog: gr. 6, 7 en 8

Deze kinderdiensten vinden plaats in diverse ruimtes in het gebouw.

Heb je een vraag over het kinderwerk? Stuur een e-mail!

YOUNG
& CONNECTED

Young & Connected is de jeugdbeweging van V.E.G De Hoeksteen en komt op zaterdagavond bij elkaar. 

Voor meer informatie ga naar de "jeugd" pagina op deze website.

CORNERSTONE
YOUTH NIGHT

De Cornerstone Youth Nights zijn extra ontmoetingsavonden voor jongvolwassenen (18+) met als doel om te connecten waarbij Gods liefde centraal staat. Elke Youth Night heeft een ander programma.

HUIS-
KRINGEN

Huiskringen bestaan uit een groep gemeenteleden die om de week bij elkaar komen voor ontmoeting, bijbelstudie en gebed onder leiding van (een) kringleider(s) en worden op verschillende lokaties gehouden. Er wordt gebouwd aan relaties en men is directer betrokken bij elkaars leven. Zo kan men in moeilijke tijden terug vallen op de kring voor steun en gebed, maar vaak ook voor praktische hulp. Wil je meedoen? Stuur een e-mail om je aan te melden!

ZENDING

De Hoeksteen ondersteunt een aantal zendelingen. Lees verder...